Over ons

Optiek Jo heeft één missie: mensen helpen aan een comfortabele kijkervaring. Daarom vinden we het belangrijk in te zetten op innovatie. In deze digitale wereld is het dan ook meer dan normaal om ook online aanwezig te zijn voor jouw gemak. Bestel daarom in alle comfort uw lenzen via deze webshop.

We weten bij Optiek Jo ook dat permanente bijscholing een evidentie is. Jo voert al van 1990 oogmetingen uit, en dat via een bijzondere testmethode, de Polatest. Binnen de optiekwereld worden we dan ook beschouwd als dé specialist inzake het binoculair kijken. Wil je zelf de kracht van de Polatest ervaren? Kom eens langs!

Wij zijn echte aanpassers van lenzen. De ogen zijn gevoelig en kwetsbaar, niet iedere lens is voor iedereen geschikt. Daarom maken wij een topografie (een soort kaart) van de cornea, ook wel hoornvlies genoemd en bekijken wij in detail de tranenfilm, de helderheid en de vormgeving van die cornea. Op regelmatige wijze volgen wij dit op zodat wij uw ogen in topconditie kunnen houden. Wij hebben het beste voor ogen.

Ik wil een afspraak maken met Jo